Badminton Vereniging Almere

Update wedstrijdseizoen 09-10 (team 1 t/m 10)

Aangezien we via de site en in de nieuwsbrief allemaal al op de hoogte zijn van de verrichtingen van team 1, 2 en 9, richt ik me op de andere teams.

Van de 7 teams die ik vandaag onder de aandacht wil brengen staan er maar liefst 3 op de eerste plaats. Dat zijn team 5, 6 (4de divisie) en 8 (hoofdklasse). Bij team 5 en 8 is de voorsprong al zeer ruim, maar team 6 zal alle zeilen moeten bijzetten om de koppositie te behouden.

Team 7 (hoofdklasse) staat op een derde plek, team 10 (1ste klasse) op de vierde, team 4 (2de divisie)op de vijfde en team 3 (2de divisie) staat zevende.
Dit is natuurlijk de stand op dit moment. Almere heeft een wedstrijd minder gespeeld dan een paar andere teams hoger in de ranglijst. Ook zijn de verschillen minimaal. Gewoon een paar keer met grote cijfers winnen en hup, daar stijg je weer een plaatsje (of twee). Zo simpel is het.

Nog een speciaal bedankje voor alle invallers. Helaas zijn er een aantal spelers geblesseerd en wordt er regelmatig iemand gevraagd om in te vallen. Deze mensen zijn van grote waarde en zorgen ervoor dat toch de hele wedstrijd kan worden gespeeld. Soms is het niet ideaal als je zelf zaterdagavond om half 1 klaar bent met je eigen wedstrijd, om vervolgens zondagochtend half 10 weer fris en fruitig in te vallen tegen Almere-Buiten (toch Eveline?) en daarom moeten alle geblesseerden maar weer snel beter worden!

Ik wens iedereen nog veel leuke, gezellige, spannende en sportieve wedstrijden toe.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Robert Terpstra op 04-12-2009 om 14:09 uur

  Team 7 staat gedeelde 1ste samen met US en vennewater. Dus geen 3e :P
  gr. Robert

 2. Henk Staats op 04-12-2009 om 15:52 uur

  Beste Robert,

  In wedstrijdpunten staan we gelijk. Vervolgens wordt er gekeken naar de verhouding in de games en vervolgens naar de gescoorde punten over alle partijen in de wedstrijden. En dan blijkt dat we toch derde staan.
  Maar nog alle kansen om toch eerste te worden, lijkt mij.

 3. mariska post op 05-12-2009 om 11:31 uur

  Wel knap trouwens, met z'n drieën op plaats 1, maar kampioen zijn jullie nog niet.Veel succes tegen Vennewater morgen!

Reageer op dit bericht (“Update wedstrijdseizoen 09-10 (team 1 t/m 10) ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)