Badminton Vereniging Almere

Van der Hoeden|Mulder Almere tegen Martinus Amstelveen-2

Van der Hoeden|Mulder Almere, team 9, speelt komende zondag 6 december 2009 om 13.30 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Martinus Amstelveen-2. Sinds afgelopen weekend is Van der Hoeden|Mulder weer koploper in de eerste klasse afdeling 1 met 50 punten uit acht wedstrijden op de voet gevolgd door Swish-2 met 48 punten uit eveneens acht wedstrijden.

Zoals het er nu naar uitziet zal het een nek aan nek race worden tussen Van der Hoeden|Mulder Almere en Swish om het kampioenschap in de eerste klasse afdeling 1. Het team met de langste adem zal de kampioensvlag kunnen hijsen.
In de uitwedstrijd, 27 september 2009, won team 9 met 6-2 van Martinus Amstelveen-2, maar dat is geen enkele garantie dat de winst nu opnieuw binnen gehaald zal worden.

Het bestuur en de sponsor wensen Van der Hoeden|Mulder Almere veel succes komende zondag.

Reageer op dit bericht (“Van der Hoeden|Mulder Almere tegen Martinus Amstelveen-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)