Badminton Vereniging Almere

Vooruitblik Carlton International Youth Tournament 2009

We naderen alweer het einde van het jaar en dat betekent dat iedereen weer druk in de weer is met voorbereidingen op de komende feestdagen. De één blijft lekker thuis om in huiselijke kring te genieten van elkaars gezelschap, de ander kiest er voor om lekker op reis te gaan om deze periode in, al dan niet buitenlandse (kerst)sferen door te brengen. Een groot aantal kinderen zal echter vlak na de kerstdagen, op 28 en 29 december 2009 het Carlton International Youth Tournament 2009 gaan spelen en ook Almere zal daar weer sterk worden vertegenwoordigd!

Het zal dit jaar al weer de 33e editie worden van dit toernooi wat door zijn internationale karakter altijd een bijzonder sterke bezetting heeft gekend. Dit werd overigens in de afgelopen jaren wel wat minder omdat meer en meer buitenlandse jeugdselecties om allerlei redenen hebben besloten om dit toernooi niet meer in hun toernooikalender op te nemen. Afgaande op de deelnemerslijst kunnen we concluderen dat het met de editie van dit jaar weer de goede kant op gaat. Gaat u maar na: bijna 560 deelnemers (vorig jaar nog ‘slechts’ 470) waaronder nationale jeugdselectiespelers van in ieder geval België, Frankrijk, Engeland en natuurlijk Nederland, aangevuld met spelers uit twaalf andere badmintonsterke landen als Denemarken, Finland en Spanje, staan garant voor het nodige badmintonspektakel in het zuiden des land.
Om een dergelijk groot deelnemersveld te kunnen faciliteren heeft de organisatie de beschikking over maar liefst 50 speelvelden welke verdeeld zijn over vijf locaties in vier verschillende Limburgse gemeenten te weten Hoensbroek, Valkenburg, Brunssum en Heerlen.

De Badminton Vereniging Almere in combinatie met de Badminton School Almere wordt vertegenwoordigd door de volgende deelnemers.

Onder 13 jaar

Onder 15 jaar

Onder 17 jaar

Onder 19 jaar

Mocht u de feestdagen doorbrengen in het mooie Limburg (met name Valkenburg is een echte aanrader gedurende deze dagen!) en hebt u tijd en zin om onze toppers te komen aanmoedigen, er is altijd een speellocatie in de buurt! Het Bestuur en de Sporttechnische Commissie van de BV Almere wenst alle deelnemers en die van de BVA en BSA in het bijzonder, veel plezier en succes toe!

Voor verdere informatie verwijs ik u graag naar: http://www.toernooi.nl en http://www.bcvictoria.nl

Reageer op dit bericht (“Vooruitblik Carlton International Youth Tournament 2009 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)