Badminton Vereniging Almere

Zondag slechts drie wedstrijden gespeeld

Vandaag 20 december 2009 stonden in Sportcomplex De Toekomstgroep totaal 13 wedstrijden op het programma. De winter gooide echter sneeuw in het eten en dat betekende dat er uiteindelijk maar drie wedstrijden werden gespeeld. Voor de afgelaste wedstrijden wordt zo snel mogelijk de inhaaldatum vastgesteld.

Volgens wel ingelichte bronnen speelde bij de senioren team 5 wel. Team 5 won met 6-2 van BC Flevoland-1. Voorts won Almere J-3 met 8-0 overtuigend van de J-4 van Huizen 96 en speelde Almere J-12 stadgenoot Arcade J-11 met 6-2 van de mat.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 21-12-2009 om 23:23 uur

    Wat jammer dat die andere tien teams niet konden spelen. Dat had een spetterende kerst geworden en genoeg vuurwerk om ons door heel 2010 te slepen.

Reageer op dit bericht (“Zondag slechts drie wedstrijden gespeeld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)