Badminton Vereniging Almere

Bezoek van de politie

Dinsdagavond 26 januari 2010 hebben twee agenten Sportcomplex De Toekomstgroep bezocht. Zij kwamen met de mededeling dat er in het vervolg zonder meer parkeerbonnen worden uitgeschreven voor foutparkeerders. Dus let op, er mag beslist niet geparkeerd worden in het gras, niet langs de stoepranden en ook niet op de stoep.

We weten allemaal dat de parkeerdruk groot is rondom Sportcomplex De Toekomstgroep. De scholen met hun avondlessen zijn hier debet aan. Parkeeralternatieven zijn de Verzetswijk (onder het poortje door twee minuten lopen naar de sporthal), de andere zijde van de basisscholen (schoolplein oversteken en je bent binnen twee minuten in de hal) of parkeren aan de zijkant bij het Helen Parkhurstcollege (ook twee minuten lopen naar de hal).

Riskeer geen parkeerboete, u betaalt al genoeg belasting.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Richard op 27-01-2010 om 16:51 uur

    Wel ontzettend aardig van die 2 heren dat ze hier een waarschuwing voor hebben afgegeven..

    De politie onze echte vrienden..

    :+

Reageer op dit bericht (“Bezoek van de politie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)