Badminton Vereniging Almere

Clinics door de Badminton Vereniging Almere

De Sporttechnische Commissie van de Badminton Vereniging Almere verzorgt al een aantal jaren clinics voor basisscholen en voor middelbare scholen. Maar nog nimmer was de aanvraag van de diverse scholen zo omvangrijk.

De Badminton Vereniging Almere acht het tot haar maatschappelijke taak behoren om als belangrijke badmintonvereniging in Almere en Flevoland deze clinics te verzorgen. Er staat weliswaar een tegemoetkoming in de kosten via de gemeente en/of de scholen tegenover, maar dat acht de vereniging niet het belangrijkste.

De belangrijkste doelstelling, het bewegen van de jeugd, wordt volledig onderschreven door de Sport Technische Commissie van de vereniging. En als de kleinste jeugd en de oudere jeugd dan tevens kennis kunnen maken met de snelste racketsport ter wereld, dan is dat toch maar mooi meegenomen.

De trainingen worden verzorgd door Emmy Vlaar en de komende weken is Emmy actief bij:

Het bestuur wenst Emmy veel succes met deze clinics spreekt daarnaast de wens uit dat de leerlingen zich flink bewegen en vermaken en ervaren hoe leuk het is om te sporten en te badmintonnen in het bijzonder.

Reageer op dit bericht (“Clinics door de Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)