Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen landskampioen Duinwijck

Dekker Almere speelt zaterdag 16 januari 2010 om 19.00 uur in de Duinwijckhal tegen het Haarlemse Duinwijck. Op papier, gezien de posities op de ranglijst, zou het een spannende wedstrijd moeten zijn. Landskampioen Duinwijck draait stroef dit seizoen mede door blessures en gezinsuitbreiding en staat ‘maar’ op een vierde plek op de ranglijst met 63 punten uit twaalf wedstrijden. Dekker Almere staat met 60 punten uit dertien wedstrijden op de vijfde plaats.

De vierde plek is een oh zo belangrijke play-offplek en Dekker Almere is nog nimmer tijdens haar bestaan in de eredivisie zo dicht bij deze play-offplek geweest! Tegelijkertijd moeten we reëel zijn, dat Dekker Almere weliswaar maar drie punten achter staat, maar wel een wedstrijd meer heeft gespeeld.

Dekker Almere zal in deze uitwedstrijd boven zichzelf moeten uitstijgen om met een bijzonder goed resultaat te vertrekken uit de stad van Kenau Simonsdochter Hasselaer. Maar niets is onmogelijk, want thuis wonnen de Almeerders met 5-3.

Kom Uw Almeerse helden en heldinnen aanmoedigen op zaterdagavond 16 januari 2010 om 19.00 uur in de Duinwijckhal in Haarlem.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 15-01-2010 om 23:55 uur

    Helaas hebben Marijke en ik een weliswaar leuke happening op zaterdag maar toch belangrijk genoeg om jullie wedstrijd te moeten missen.
    Omdat wij er zelf niet bij kunnen zijn, het volgende;
    gogogogogogogogogogogogo en win

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen landskampioen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)