Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Smashing

Dekker Almere speelt zaterdagavond 23 januari 2010 de uitwedstrijd tegen Smashing Wijchen. De door Dekker Almere fel begeerde vierde plek in de rangschikking is, na het verlies tegen Duinwijck, voorlopig wel heel ver weg. Vrijwel uit het zicht verdwenen, zou je kunnen zeggen.

Toch draait Dekker Almere bepaald niet slecht dit seizoen. Dekker Almere staat keurig in het linker rijtje en heeft een fikse voorsprong van bijna 30 punten op Victoria dat op de zesde plek bivakkeert in de eredivisie.

Smashing heeft 31 punten en dat is precies de helft van het aantal punten van Dekker Almere. Toch blijkt uit de historie dat Dekker Almere het bepaald niet makkelijk heeft in Wijchen en dat betekent dat het vast weer een heel leuke en sportieve badmintonavond wordt in het Gelderse Wijchen.

Wijchen dat trouwens vroeger bekend was van de waterstanden, die 's morgens om zes op de radio werden voorgelezen. Dat is nu anders. Een ieder kent Wijchen, omdat daar eredivisie badminton wordt gespeeld.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Smashing ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)