Badminton Vereniging Almere

Forza Almere wint van Slotermeer 1 met 6-2

Forza Almere heeft zaterdagavond 16 januari 2010 in Sportcomplex De Toekomstgroep met 6-2 gewonnen van het Amsterdamse Slotermeer-1. Forza Almere blijft met deze overwinning de trotse aanvoerder in de eerste divisie afdeling 1 en lijkt op weg naar het kampioenschap!

Tijdens de uitwedstrijd gingen de dubbels nog redelijk makkelijk naar Almere toe. Deze keer, in onze eigen hal, was het een stuk spannender. Iris en Yvonne hadden het erg lastig tegen Jessica Ottenhof en Sabine Nelissen. Ze konden helaas het puntje niet binnenhalen voor Forza Almere. De heren speelden tegen Jules Bakker en Dave Veerman, en wisten de eerste set binnen te slepen in de verlenging. Helaas lukte het Ralph en Dennis niet de 2e set ook te winnen, en verloren daarna ook de 3e set.

Gelukkig wist Yvonne haar single tegen Jessica wel winnend af te sluiten. Jessica verzette zich goed, maar Yvonne wist toch met goed spel te winnen. Op de baan naast haar was het getrommel al te horen omdat team 5 kampioen was geworden, gefeliciteerd team 5! Ondertussen ging ook Monique de baan op. Na een 0-7 achterstand, kwam zij toch weer in haar spel en won moeizaam twee keer in de verlenging.

Hierna gingen de heren de baan op. Ralph nam het op tegen Dave Veerman. Ralph nam revanche en dit pakte goed uit. Ralph speelde sterk en wist in 2 sets te winnen. Dennis speelde tegen Jules Bakker. De eerste set wist Dennis dik te winnen, en ook de 2e set werd verdiend gewonnen. Hiermee kwam de stand op 4-2 voor Almere.

In het gemengddubbel namen Dennis en Iris het op tegen Dave en Sabine. De Almeerders lieten zien dat zij een prima ingespeeld koppel zijn en zorgden dan ook voor het 5e puntje van Almere. Ralph en Monique hadden het erg lastig tegen Jules en Jessica. De eerste set werd in de verlenging verloren, maar gelukkig wisten zij de 2e en 3e set wel winnend af te sluiten. Dit bracht de stand op een 6-2 overwinning.

Met deze 6 puntjes staat Forza Almere nog steeds op de eerste plek in de 1e divisie. Zelfs de bond gaat er al vanuit dat dit team kampioen wordt, zoals te lezen valt op www.badminton.nl: ‘vrijwel zeker wordt Almere 2 kampioen in een van de eerste-divisiegroepen.’ Dus hopelijk binnenkort ook een feestje voor Forza Almere.

Volgende week zal Forza Almere het opnemen tegen Van Zundert Velo 3 in Wateringen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 17-01-2010 om 13:15 uur

    Van harte met deze mooie overwinnig

  2. Henk Staats op 17-01-2010 om 17:11 uur

    Weer een knappe prestatie!!

Reageer op dit bericht (“Forza Almere wint van Slotermeer 1 met 6-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)