Badminton Vereniging Almere

Hoe is het nu met Suzanne Hom

Na een aantal verzoekjes binnen gekregen te hebben, heb ik besloten om zelf een update over mij en mijn knie te versturen. Aanstaande donderdag, 14 januari, is het alweer drie maanden geleden dat ik een kruisband operatie heb gehad. Na deze operatie heb ik beslist niet stilgezeten. Drie keer per week ga ik naar fysiotherapie, waar ik ongeveer anderhalf uur per keer bezig ben met fietsen, roeien, kracht, balans, gerichte spiercontrole en mobiliteit. Tot nu toe gaat de revalidatie voorspoedig en naar wens. Sinds enkele weken ben ik ook – eindelijk – van mijn krukken af.

Soms zijn er moeilijke momentjes, maar doordat mijn knie zowat elke dag vooruit gaat, weet ik waar ik mee bezig ben en wat het uiteindelijke doel is: volledig herstellen en natuurlijk weer kunnen badmintonnen! Het dagelijks leven is nu echt weer aardig aan het terugkomen; mijn bijbaantje bij de supermarkt heb ik afgelopen week ook weer opgepakt!

Ik wil heel graag weer beginnen met trainen en heb erg veel zin om te badmintonnen en intensief te kunnen sporten. Dit heb ik sinds mei vorig jaar al niet meer gedaan en dat mis ik heel erg. Door goed met fysiotherapie door te gaan, hoop ik zo snel mogelijk weer een start te kunnen maken.

Succes allemaal met de competitie & ik zal nog vaak genoeg komen buurten!

Groet,
Suzanne

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cindy op 14-01-2010 om 23:07 uur

  Hee Suzanne, fijn om van je te horen en nog beter dat de berichten zo goed zijn. Je bent op de goede weg en zeker weten dat je over een tijdje weer op de baan staat! Aan je wil en doorzettingsvermogen zal het zeker niet liggen!
  Gogogo, sterkte en hopelijk weer tot gauw!
  Cindy.

 2. Ernst op 15-01-2010 om 09:44 uur

  He Suus, alles op z'n tijd. Eerst maar eens herstellen en dan weer gaan trainen. Wij zien je ongetwijfeld weer eens in de hal.
  gr,
  Ernst

 3. Henk Staats op 15-01-2010 om 19:55 uur

  Blij te lezen dat het goed met je gaat. Ik hoop dat je weer snel kunt spelen.

Reageer op dit bericht (“Hoe is het nu met Suzanne Hom ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)