Badminton Vereniging Almere

Kraker in de eerste klasse

De spanning is te snijden in de eerste klasse, afdeling 1 van de regio Noord Holland. Komende zaterdag 16 januari 2010 spelen de titelkandidaten, Van der Hoeden|Mulder, team 9 en Swish-2, tegen elkaar in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere!

Van der Hoeden|Mulder Almere is de koploper met 79 punten uit twaalf wedstrijden. Swish-2 staat tweede met 75 punten uit eveneens twaalf wedstrijden. De eerste ontmoeting werd trouwens in Krommenie gewonnen door Swish-2 met 5-3. Eén ding is zeker, het wordt een spannende wedstrijd met als inzet het kampioenschap in de eerste klasse. Zou Van der Hoeden|Mulder met 7-1 winnen van Swish-2, dan is het kampioenschap binnen voor de Almeerders. Gezien de uitslag van de eerdere ontmoeting ligt dit eerlijk gezegd niet voor de hand.

Als komende zaterdag nog niet duidelijk wordt wie de kampioenvlag mag hijsen, dan wordt de wedstrijden uit de laatste speelronde wel heel erg belangrijk.
Van der Hoeden|Mulder Almere speelt dan uit tegen Zeemacht-2 uit Den Helder en Swish-2 ontmoet dan Martinus Amstelveen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. DannyP op 14-01-2010 om 18:54 uur

    Is er nog plek op de tribune?

  2. Henk Staats op 14-01-2010 om 19:02 uur

    Als je een beetje inschikt...

Reageer op dit bericht (“Kraker in de eerste klasse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)