Badminton Vereniging Almere

Nederlandse Badminton Bond wordt 'Badminton Nederland'

De bondsvergadering heeft op 30 januari 2010 ingestemd met een naamswijziging van de Nederlandse Badminton Bond in 'Badminton Nederland'. Bij deze naam is ook een nieuw logo gepresenteerd en zal ook de huisstijl van voorheen de Nederlandse Badminton Bond worden aangepast.

Men verwacht duidelijk PR-voordelen van deze nieuwe naam en het frisse logo, bovendien kan de NBB nu niet meer verward worden met de Nederlandse bonden voor biljarters, boksers, bridgers en basketballers.

Als leuke geste was er voor iedere toeschouwer een cap beschikbaar met daarop het nieuwe logo en de naam Badminton Nederland.

Reageer op dit bericht (“Nederlandse Badminton Bond wordt 'Badminton Nederland' ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)