Badminton Vereniging Almere

OpenDag op zaterdag 9 januari 2010

Zaterdag 9 januari 2010 houdt de Badminton Vereniging Almere OpenDag in Sportcomplex De Toekomstgroep, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk. Een ieder die kennis wil maken met de badmintonsport in het algemeen en met de Badminton Vereniging Almere in het bijzonder, is van harte uitgenodigd op zaterdagmiddag 9 januari 2010 van 15.30 tot 18.00 uur.

Zeker na de feestdagen is het weer belangrijk om voldoende te bewegen! En badmintonnen is synoniem voor bewegen en waar kunt U nu beter leren badmintonnen dan bij de club die al jaren in de eredivisie speelt, de Badminton Vereniging Almere.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, zal er deze keer niet gefolderd worden in een aantal Almeerse wijken. Wel zal er in de week voorafgaande aan de OpenDag een paginagrote advertentie verschijnen in het huisaanhuisblad AlmereDezeWeek, waarin we de Almeerders uitnodigen om de OpenDag te bezoeken. Het kopen van deze pagina in de AlmereDezeWeek, met een bereik van 80.000 huishoudens, was medemogelijk door:

Installatiebedrijf Dekker
De Toekomstgroep BV
Qontent
Badmintonshop BeeS-Sport

Tijdens de OpenDag zijn er trainers aanwezig om de bezoekers de eerste badmintonbeginselen bij te brengen en aan de eerste 50 leden die lid worden op de OpenDag krijgen een badmintonracket ter waarde van € 35,-- cadeau!

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert Terpstra op 08-01-2010 om 11:35 uur

    Was het de voorgaande jaren niet gebruikelijk de open dag door te laten gaan tot 19:00 zodat er daarna meteen bij team 1 gekeken kon worden? of laat mijn geheugen mij in de steek :P team 1 moet aankomende zaterdag toch tegen onder andere Yao jie spelen. toch iemand die nieuwe badmintonners kan aantrekken.

Reageer op dit bericht (“OpenDag op zaterdag 9 januari 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)