Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach naar twee halve finales

Patty Stolzenbach heeft zich op het NK geplaatst voor de halve finale in de vrouwensingle. De BVA-speelster won met 21-14 en 21-9 van Thamar Peters in de kwartfinale. In het vrouwendubbel bereikte Patty ook de halve finale. Samen Iris Tabeling won zij in de kwartfinale van BVA-ster Josephine Wentholt die samen met Thamer Peters speelde in drie games, te weten 16-21, 21-18 en 21-19.

Morgen treft Patty in de halve finale Yao Jie, de nummer één geplaatst van het NK. In het vrouwendubbel binden Patty en Iris de strijd aan tegen de Samatha Barning en Eefje Muskens. De partijen worden in de ochtenduren gespeeld dus dat wordt vroeg op voor de Almeerders die Patty willen aanmoedigen.

Yvonne Sie en Lisa Malaihollo sneuvelden in de kwarfinale tegen Pauline van Dooremalen en Lotte Jonathans (21-17 en 21-8).

Eerder op de dag vonden de volgende BVA-spelers hun Waterloo, te weten:

De halve finalepartijen beginnen morgen om 10.00 uur in de Topsporthal.

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach naar twee halve finales ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)