Badminton Vereniging Almere

Patty Stolzenbach strijdend ten onder

Patty speelde vandaag 31 januari 2010 op het NK de halve finale in de damessingle tegen niemand minder dan wereldtopper Yao Jie. Patty vocht, zoals we haar kennen, voor ieder punt, maar tegen een Yao Jie in topvorm, valt nu eenmaal weinig te beginnen. Met 21-9 en 21-14 moest Patty de eer laten aan de, naar later bleek, winnares van het Nederlands Kampioenschap, Yao Jie.

In het damesdubbel speelde Patty samen met Iris Tabeling van Van Zijderveld tegen Samantha Barning (Van Zijderveld) en Eefje Muskens (BC Amersfoort). Dat was zonder meer een spannende partij, maar de eerste game was toch voor Barning en Muskens met 21-16. In de tweede game was het nog meer dan in de eerste game een gelijkopgaande partij. Met 22-20 trokken Barning en Muskens toch aan het langste eind en gingen zij door naar de finale.

Voor alle uitslagen van het NK in de Topsporthal te Almere kijk op <http://www. toernooi.nl/>

Reageer op dit bericht (“Patty Stolzenbach strijdend ten onder ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)