Badminton Vereniging Almere

Team 6 kampioen in de vierde divisie

Team 6 uitkomend in de vierde divisie afdeling 5 heeft zondagmiddag 17 januari 2010 de uitwedstrijd tegen Huizen-2 met maar liefst 0-8 gewonnen! Door deze eclatante overwinning is team 6 kampioen geworden in de vierde divisie. Volgende week wacht team 6 nog een uitwedstrijd tegen Iduna-2 maar de voorsprong op de nummer 2 in de rangschikking, Veluwe-1, is voor de Gelderlanders niet meer te overbruggen.

Team 6 is een mix van ervaren spelers en jong aanstormend talent. De nestor van het team is Chris Vlaar met de ervaren spelers Ingrid Mul, Kimberley Klein en Thijs Maassen. Onder het aanstormend talent rangschikken we de benjamins Jayme van Elten en Amy van Stenus die in deze vierde divisie overigens uitstekend mee konden komen.

Het bestuur, de Sporttechnische Commissie, de trainers en alle andere betrokkenen feliciteren de spelers van team 6 van harte met het behaalde kampioenschap!

Omdat ook team 5 kampioen is geworden in de vierde divisie betekent dit dat Almere volgend jaar twee teams heeft in de derde divisie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 18-01-2010 om 00:20 uur

    Helemaal toppie. Van harte

Reageer op dit bericht (“Team 6 kampioen in de vierde divisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)