Badminton Vereniging Almere

Verslag Sintekersttoernooi recreanten [nu met foto's]

Op 14 december was het weer zover! Het traditionele SinteKersttoernooi ging weer van start, die zoals gebruikelijk, op uitmuntende wijze, door Charlie Rodriques en Henk Smit "in elkaar is gezet"! Het inschrijfgeld was, net zoals andere jaren, een cadeautje van € 5, welke aan het eind van de avond onderdeel werd van de uitpuilende prijzenpot.

Met 32 vrouwen en mannen(waaronder ook enkelen, die vergeten waren in te schrijven), hebben we, in vijf spannende rondes, uitgemaakt, wie de winnaars en wie de verliezers waren. Deze uitslag (zoals elk jaar weer verrassend!) werd gebruikt, om de, bij het inschrijven, ingebrachte cadeaus in de goede volgorde door iedereen uit de "zak" te laten graaien. Uiteraard gebeurde dit onder het genot van een hapje en een drankje!

We mogen terugkijken op een gezellig en geslaagd toernooi, waarmee ik tegelijk de hoop uitspreek, dat de volgende keer nog meer leden aan dit toernooi mee mogen doen en zullen genieten!

Oh ja, voor ieders geruststelling, de toernooi uitslag hebben we weggegooid, want we spelen wel voor de punten tijdens de partijen, maar uiteindelijk enkel voor de gezelligheid, nietwaar!

Door Martin Grim zijn er foto's gemaakt tijdens het spelen.

Namens de Rcie wens ik iedereen een goed 2010 toe,
Henk van Groenigen

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 07-01-2010 om 17:39 uur

    Waar blijven de foto's ?

  2. Krijn op 07-01-2010 om 18:01 uur

    Staan allang online joh ;) http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2009-2010/sintekersttoernooi

Reageer op dit bericht (“Verslag Sintekersttoernooi recreanten [nu met foto's] ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)