Badminton Vereniging Almere

Wijziging trainingsdagen trainingsgroep 3

Dit bericht is met name bestemd voor de spelers die trainen in de zogenoemde trainingsgroep 3. Na overleg met de spelers van groep 3 is besloten om met ingang van februari 2010 te stoppen met de trainingen op de vrijdagavond. De trainingen op de woensdagavond blijven wel doorgaan.

De laatste vrijdagavondtraining vindt dus plaats op vrijdag 29 januari 2010. Wel kan er op de vrijdagavond vrij worden gespeeld.
Na woensdag 28 april 2010 vervalt ook de woensdagavondtraining. Wel kunnen de spelers van trainingsgroep 3 dan meetrainen met trainingsgroep 2.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Richard op 22-01-2010 om 14:53 uur

    Heb van Mark, die dus op vrijdag traint, niks gehoord over een overleg. Blijkbaar is het dus alleen op de woensdag gevraagd. Vraag me af of iedereen hier zo blij mee is...

  2. henk van Groenigen op 23-01-2010 om 12:01 uur

    Competitie spelers, jullie zijn altijd welkom op de vrijdagavond! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!.

    Denk er wel even aan, dat je, net als iedereen, met je ledenpas moet afhangen op ons nieuwe afhangbord. Heb je die (nog) niet, vraag het dan zo snel mogelijk aandoor een pasfoto van je te sturen naar: info@bvalmere.nl. Onze penningmeester Vincent zal dan, meestal binnen een week, je pas aanmaken.

Reageer op dit bericht (“Wijziging trainingsdagen trainingsgroep 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)