Badminton Vereniging Almere

Almere-3 speelt zich veilig

Team 3, uitkomend in de tweede divisie afdeling 1, heeft zich vanmiddag veilig gespeeld. In de inhaalwedstrijd uit tegen mededegradatiekandidaat Duinwijck-5 moesten de Almeerders twee partijen in winst om zien te zetten. De Haarlemmers moesten met 7-1 winnen van Almere om degradatie te ontlopen. Duinwijck-5 begon goed en nam een 4-0 voorsprong maar gelukkig wist Almere vervolgens twee partijen te winnen. Het zou een klein smetje geweest zijn om het qua competitie zo mooie seizoen voor Almere.

Het bestuur feliciteert team 3 van harte met dit lijfsbehoud.

Reageer op dit bericht (“Almere-3 speelt zich veilig ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)