Badminton Vereniging Almere

Champions League vol

Vorige week meldden wij dat de Champions League bijna vol zat, maar inmiddels hebben zich de laatste drie teams ingeschreven en dat betekent dat we op 20 teams uitkomen en dat is ook het maximale aantal teams. De Champions League wordt door de Badminton Vereniging Almere georganiseerd voor jonge badmintonners, die nog geen competitie hebben gespeeld. Ooit begonnen als initiatief om de jeugd van de Badminton Vereniging Almere aan het competitiespelen te krijgen, maar inmiddels is de Champions League uitgegroeid tot een bovenregionale minicompetitie!

De deelnemers zijn:

Daarnaast is er één individuele inschrijving binnen uit Apeldoorn.

Voor nadere informatie over de Champions League, neem contact op met bas.v.os@bvalmere.nl

De speeldagen zijn:

28 februari 2010
07 maart 2010
14 maart 2010

De kosten bedragen éénmalig € 5,00 per kind voor alle zondagen en moeten op de eerste zondag bij binnenkomst in de kantine worden betaald.

Wij hopen dat evenals vorige jaren de Champions League weer een groot succes zal zijn. De praktijk tot nu toe is dat 50% van de deelnemende kinderen ook daadwerkelijk aan de reguliere competitie gaat meedoen.

Reageer op dit bericht (“Champions League vol ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)