Badminton Vereniging Almere

Contracten combinatiefunctionaris nu ook officieel getekend

Op dinsdagmiddag 16 februari 2010 werd in het Baken-Trinidad College een bijeenkomst gehouden voor alle Almeerse combinatiefunctionarissen, de bestuursleden van de betrokken verenigingen en/of stichtingen. De bijeenkomst werd georganiseerd door de gemeente Almere en wethouder Arno Visser deed de aftrap.

Ook onze eigen combinatiefunctionaris Emmy Vlaar was vanzelfsprekend aanwezig en dat gold ook voor penningmeester Vincent Festen en voorzitter Henk Staats. Het was een geanimeerde bijeenkomst waar ook nog een beetje kon worden genetwerkt. Zo hebben Vincent Festen en Henk Staats nog uitvoerig gesproken met VVD-raadslid René Maertens, die de sport een meer dan warm hart toedraagt en die zoals U wellicht weet is voorgedragen als kandidaat voor de titel 'Het beste raadslid in Nederland'.

Op de eerste foto ziet U Emmy Vlaar, Vincent Festen, Arno Visser, Henk Staats en de heer R. Wilcke (voorzitter van Sportservice Flevoland). Hier wordt het contract getekend tussen de vereniging en de gemeente Almere.

Op de tweede foto ziet U Vincent Festen, Emmy Vlaar, Henk Staats en de heer R. Wilcke, die het contract ondertekenen tussen Sportservice Flevoland en de vereniging.

Het bestuur van de vereniging is blij met het feit dat we een combinatiefunctionaris mochten aanstellen en dat het Emmy Vlaar geworden is.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 23-02-2010 om 17:00 uur

    Iedereen van harte gefeliciteerd met deze mooie stap voorwaarts. Zeer zeker een aanwinst voor de vereniging.

Reageer op dit bericht (“Contracten combinatiefunctionaris nu ook officieel getekend ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)