Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo

Dekker Almere heeft nog twee wedstrijden te gaan in de Eredivisie in het seizoen 2009/2010. Komende zaterdag 27 februari 2010 speelt Dekker Almere de uitwedstrijd tegen de onbetwiste koploper van de Eredivisie, Van Zundert Velo uit Wateringen, nabij Den Haag en op zaterdag 13 maart 2010 speelt Dekker Almere thuis tegen Invictus uit Waddinxveen.

Van Zundert Velo staat met 109 punten uit 16 wedstrijden een straatlengte voor op de andere verenigingen in de Eredivisie. En in de na de reguliere competitie te spelen play-offwedstrijden kan Van Zundert Velo een grote kans worden toegedicht om het kampioenschap van Nederland binnen te halen.

Dekker Almere wacht een pittige avond in Wateringen, te meer daar de thuiswedstrijd in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Van Zundert Velo met 1-7 werd verloren door Dekker Almere. In theorie heeft Dekker Almere nog een kans om op de vierde plek te eindigen in de rangschikking van de Eredivisie, maar de kans om de Staatsloterij te winnen is groter dan het alsnog behalen van de vierde plaats.

Het wordt dus een loodzware avond komende zaterdag maar desalniettemin wenst het bestuur de spelers en de trainer-coach een succesvolle avond toe.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 25-02-2010 om 15:36 uur

    Heel veel succes komende zaterdag. Ik ben er even niet. Maar 13 maart staat(s) in de agenda.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)