Badminton Vereniging Almere

Forza Almere opnieuw tegen Duinwijck-2 maar nu voor de Carlton GT Cup

Woensdagavond 10 februari 2010 speelt Forza Almere opnieuw tegen Duinwijck-2. Afgelopen weekend was het een competitieduel in de eerste divisie afdeling 1, door Forza Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep gewonnen met 5-3, maar woensdagavond is een duel in het kader van de Carlton GT Cup, een bekerwedstrijd dus.

In tegenstelling tot de competitiewedstrijden, waar acht partijen gespeeld worden, worden er in de Carlton GT Cupwedstrijden maar vijf partijen gespeeld. De overwinning van afgelopen weekend van Forza Almere zegt dus niet zoveel over de winstkansen in het bekerduel. Het is bovendien een uitwedstrijd voor Forza Almere.

We houden U op de hoogte van de uitslag en wensen Forza Almere vanavond veel succes.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere opnieuw tegen Duinwijck-2 maar nu voor de Carlton GT Cup ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)