Badminton Vereniging Almere

Forza Almere tegen Duinwijck-2

Zaterdag 6 februari 2010 speelt Forza Almere om 19.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Duinwijck-2 uit Haarlem. Forza Almere voert in de eerste divisie afdeling 1 de ranglijst aan met 78 punten uit 14 wedstrijden. Op de tweede plaats bivakkeert TFS '57 uit Bergen op Zoom met 65 punten uit eveneens 14 wedstrijden.

De tegenstander van Forza Almere komende zaterdagavond is Duinwijck-2 en die staan op de derde plaats met 63 punten uit 14 wedstrijden. Dat wordt bepaald geen eenvoudige wedstrijd voor Forza Almere al is het wel zo dat Duinwijck-2 het moet stellen zonder de tijdens het afgelopen NK ernstig geblesseerd geraakte maestro Chris Bruil. Het ontbreken van Bruil scheelt overigens geen dwarsstraat, maar een boulevard. Vanaf deze plaats wensen we Chris Bruil van harte beterschap toe.

Zin in om naar een leuke partij badminton te kijken, kom zaterdag 6 februari 2010 om 19.00 uur naar Sportcomplex De Toekomstgroep. Forza Almere doet er alles aan om het kampioenschap in de eerste divisie binnen te slepen en uw steun kunnen ze daarbij goed gebruiken.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. STC op 05-02-2010 om 14:23 uur

    Het wordt een onvervalst dubbelweekend voor Forza Almere. Op Zondag 07 februari speelt Forza Almere namelijk weer tegen een Duinwijck team, dit keer tegen Duinwijck 4 dat het overigens een stuk slechter doet dan hun collega's van Duinwijck 2. Immers, Duinwijck 4 is in deze competitie rode lantaarndrager met 17 punten uit 14 wedstrijden. Het betreft hier overigens een inhaalwedtrijd uit het weekend van 20 december, het weekend van de vele afgelastingen i.v.m. de weersomstandigheden. Wordt trouwens wel een unicum voor de BVA. Zowel Dekker Almere als Forza Almere spelen dus op hetzelfde tijdstip thuis! Plaats van gebeuren: Sportcomplex de Toekomstgroep Almere. Tijdstip van aanvang: 14:00
    :7

  2. Ernst op 05-02-2010 om 14:51 uur

    Duinwijck 4 is toch al gedegradeerd?

Reageer op dit bericht (“Forza Almere tegen Duinwijck-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)