Badminton Vereniging Almere

Forza Almere 2 bekert verder ten koste van Duinwijck-2

Op woensdag 10 februari 2010 speelde Forza Almere, team 2 tegen Duinwijck-2. Niet de meest gunstige loting die denkbaar is. Duinwijck-2 is één van de sterkste eerste divisie teams bij Forza Almere 2 in de poule. In de competitie leverde het weliswaar twee keer een 5-3 overwinning op maar alle partijen waren aan elkaar gewaagd. Dus na de competitiewedstrijd op 6 februari was dit de tweede confrontatie binnen een week.

Er werd begonnen met de dubbels. De herendubbel werd in de competitie één keer gewonnen en één keer verloren. Nu leverde het aan spannende driesetter op die helaas net door Dennis en Ralph werd verloren. De dames maakte er eveneens een spannende partij van. Het gelegenheidskoppel Yvonne en Monique wonnen deze partij net aan in drie sets.

De singles leverde een eenvoudige overwinning op voor Ralph tegen Jerry Natenstedt. Yvonne had het een stuk moeilijker tegen Monique vd Wouden. Na verlies in de eerste en winst in de tweede set kon ze het net niet afmaken en verloor helaas de derde set. De tussenstand was 2-2 en de mix van Iris en Dennis tegen Marije Bloem en Richard Vennick moest de beslissing brengen.

is en Dennis begonnen wat zenuwachtig aan de wedstrijd en verloren de eerste set met 9-21. Pas bij een 15-19 achterstand in de tweede set begon het te lopen. Met 21-19 en 21-16 werd het derde en beslissende punt binnen gehaald. De 3-2 uitslag en de vier driesetters geven duidelijk aan dat beide teams aan elkaar gewaagd waren.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 11-02-2010 om 00:36 uur

  absoluut toppie

 2. ernst op 11-02-2010 om 17:58 uur

  volgens mij is dat HBV.

 3. Henk Staats op 11-02-2010 om 18:05 uur

  Uit of thuis?

 4. Iris op 12-02-2010 om 08:50 uur

  We spelen tegen HBV uit.

 5. Henk Staats op 22-02-2010 om 15:03 uur

  Nu met een verslagje van de wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Forza Almere 2 bekert verder ten koste van Duinwijck-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)