Badminton Vereniging Almere

Henk Mostert schenkt klare wijn!

Henk Mostert Wijnen heeft wat te vieren en wil de leden van de Badminton Vereniging Almere daarin graag laten delen. Henk Mostert Wijnen bestaat namelijk 15 jaar en met de toetreding van zoon Pascal tot Henk Mostert Wijnen is in de website van Henk Mostert Wijnen een wijnwebwinkel geïntegreerd! Dat betekent dat het voor een ieder een fluitje van een cent is geworden om direct wijn te bestellen via de wijnwebwinkel van Henk Mostert Wijnen.

Henk Mostert Wijnen geeft daarom extra korting aan leden van de Badminton Vereniging Almere!!

Henk Mostert Wijnen levert al jaren de wijnen in de kantine van de Badminton Vereniging Almere. Wij hebben sinds onze oprichting in 1995 een grote klantenkring opgebouwd. Henk Mostert Wijnen heeft direct toegang tot een assortiment van 1500 wijnen! En stel dat u iets heel speciaals wil, dan is de kans heel groot dat wij deze wijn voor u vinden.

Het voordeel van de wijnen uit de nieuwe werelden is, dat ze heel vaak van uitstekende kwaliteit zijn tegen zeer betaalbare prijzen. Vaak kan tegen de helft van de prijs van de wijnen uit de gevestigde landen een werkelijk uitstekende wijn aangeboden worden.

Op basis van onze wijnkennis kunt u dus bij ons terecht voor een verrassend goede wijn tegen een redelijke prijs en uiteraard met een vakkundig advies.

Wij organiseren graag een proeverij op een door u aangegeven locatie samen met uw vrienden en kennissen, wij zorgen uiteraard voor de wijn en Franse kaas. Hebt u interesse in een proefpakket van een bepaalde Rode, Witte, en Rosé wijn of gesorteerd pakket tegen een heel leuke prijs? Bel of mail ons.

Van 1 tot en met 31 maart 2010 geeft Henk Mostert Wijnen aan alle leden van de vereniging 15% korting op alle wijnen uit het voorraadassortiment en per doos. Met uitzondering van de lopende aanbiedingen.

Bezoek onze website http://www.henkmostertwijnen.nl
Bel of mail ons 036-5322989 en info@henkmostertwijnen.nl

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Otto op 25-02-2010 om 21:38 uur

  Dat lijkt me wel iets voor Miss Vino ;)

 2. Pascal Mostert op 01-03-2010 om 23:34 uur

  Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Klik op mijn naam en vraag hem meteen aan!

 3. Krijn op 01-03-2010 om 23:57 uur

  Kan ik me ook ergens uitschrijven voor de spam? ;)

 4. Pascal Mostert op 02-03-2010 om 07:10 uur

  Jij hebt geen nieuwsbrief ontvangen, echter uitschrijven kan altijd.

Reageer op dit bericht (“Henk Mostert schenkt klare wijn! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)