Badminton Vereniging Almere

Huldiging jeugdkampioenen

Afgelopen weekend, tijdens de regioteamwedstrijden, werden de Van der Hoeden|Mulder J-2 en de Van der Hoeden|Mulder J-3 gehuldigd voor het behalen van de kampioenschappen tijdens de reguliere jeugdcompetitie van de Regio Noord Holland in het seizoen 2009/2010.

De huldiging werd namens het bestuur gedaan door de voorzitter van de Activiteitencommissie en tevens bestuurslid van de vereniging, Ernst van Stenus en zoals te doen gebruikelijk ontving ieder speler van de beide teams een herinneringsbeker van de vereniging. Deze bekers worden door de vereniging uitgereikt om bij de kinderen de herinnering levend te houden dat zij ooit met hun team een jeugdkampioenschap hebben binnengehaald voor de Badminton Vereniging Almere.

En er waren natuurlijk teamschotels en een drankje voor de kinderen.

Reageer op dit bericht (“Huldiging jeugdkampioenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)