Badminton Vereniging Almere

Indeling BV Almere teams Champions League

Zoals U via de site heeft kunnen vernemen, is het Champions Leaguetoernooi met 20 deelnemende teams tsjokvol. Volgaarne stellen wij de spelers van de BVA-teams al vast aan u voor. Dan kunt U vast wennen aan de namen van de toekomstige kanjers.

BVA CL Team 1

BVA CL Team 2

BVA CL Team 3

BVA CL Team 4

Wij wensen iedereen een hele fijne mini competitie toe en heel veel succes en plezier tijdens de wedstrijden. Voor de zekerheid nog even de speeldata

Alle wedstrijden starten om 10:00 uur. Deze worden afgetrapt met een gezamenlijke warming-up die om 09:45 uur begint We vragen iedereen dan ook om ervoor te zorgen dat je op tijd aanwezig bent en dus word je om uiterlijk 09:30 uur in de zaal verwacht. Graag tot ziens bij de BVA Champions League 2010.

Reageer op dit bericht (“Indeling BV Almere teams Champions League ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)