Badminton Vereniging Almere

Kampioenen op Hoorn Open

Voor de meeste mensen zal dit gewoon een weekend zijn geweest waarin je uitpuft van een week hard werken. Lekker op de bank hangen en naar de Olympische spelen kijken. Of naar hoe het kabinet is gevallen... Maar voor sommige BVA’ers het weekend van: een nieuw huis, een te gek Hoorn toernooi, een grote verrassing, nog betere uitslagen en weinig slaap. Het was me weer een weekend!

Op vrijdag krijg je te horen dat je een nieuw huisje krijgt. Iets permanents midden in Amsterdam. Hoe goed kan je een weekend beginnen! Maar daar hield het niet bij op, ‘s avonds gezellig naar Bat z’n verjaardag. Duurde 20 minuten vanaf Bas z’n huis voordat we met de aanwijzingen van Rob z’n TomTom aankwamen, maar dat vergeten we snel... Verstandig als we waren op tijd, net na het zingen voor Tessa, naar huis gegaan. Echt heerlijk geslapen...

Vroeg weer op om naar Hoorn te gaan. Naast dat ik zelf speelde was ik ook officieel Coach. Dus om kwart voor negen present in Hoorn. Er speelde voornamelijk spelers uit de categorie 6 mee aan dit toernooi. En die deden het zeker niet verkeerd de eerste dag. Rob en Rick vlogen door hun singles, het liedje van Michele en Shanice kennen we nu wel denk ik. En als je tegenstander nog meer foutjes maakt kan je er ook komen, zo bewees Arjan.

En dan de grote verrassing. Ja Jos je krijgt je eigen alinea in dit stukje. Mensen die Jos kennen, kennen hem vooral van vooraan staan en een beetje met z'n arm zwaaien. Maar wat hij dit weekend heeft laten zien zou iedereen verbazen. Meneer ging bewegen, rennen zelfs! En dat leverde hem twee finales op! Jos in twee finales!

De tweede dag was zwaar... heel zwaar. Na een tweede nacht weinig slaap omdat je gezellig mensen over de vloer hebt, die niet eens meteen om kwart voor zes de slingers opmerken die je had opgehangen, wordt het spelen en coachen zwaaaarrrrrr. Maar het ging niet slecht! Tien halve finales, in elk onderdeel van de categorie 6 een BVA’er in de finale, in totaal 8 BVA’ers in de finales.

Ik mag nu, als coach, volgens mij zeggen dat ik trots ben op m’n spelers :] En als Dorien zeg ik, ben blij dat het weekend weer voorbij is.

de grote winnaars!

ME6 2e Jos Kuipers
ME6 halve Rick Blok
VE6 2e Melissa Hondeman
VE6 halve Chantal Rensink
MD6 2e Johan Bakker/Jos kuipers
MD6 1e Soemitro Kasanwidjojo(bijna BVA'er)/Rogier Volmer (de Flinters)
VD6 1e Shanice van Stenus/Michele Veerman
VD6 2e Melissa Hondeman/Maarit van Tiem(BC Apollo)
GD6 1e Michele Veerman/Rogier Volmer (de Flinters)
GD6 halve Shanice van Stenus/Rick Blok
VE4 halve Dorien Drees
VD1 2e Iris Putters/Jessica Ottenhof (BV Slotermeer)
VD1 1e Josephine Wentholt/Nikkie Hosseinnia (BV Van Zijderveld)
VE1 1e Josephine Wentholt

Tot nu toe 6 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jos K. op 23-02-2010 om 00:16 uur

  Moet je niet alle halve finale's melden? :+

 2. Dorien op 23-02-2010 om 09:03 uur

  Goeie! Ze staan erop :7

 3. ernst op 23-02-2010 om 09:41 uur

  Ben er zelf bij geweest, het was echt waanzin om op een geven moment op 4 banen e gaan coachen. Dorien, het was echt top, je hebt je er goed door heen geslagen.
  Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie resultaten.

 4. harry op 23-02-2010 om 15:30 uur

  Yep, een goed toernooi en er werd flink gecoacht. En o ja, melissa had twee prijzen (ook 2e vd).
  Groet
  harry

 5. Jos K. op 23-02-2010 om 15:42 uur

  Dorien toch, ben je er nog 1 vergeten..... :O

 6. Arjan op 23-02-2010 om 16:19 uur

  Hmm nog meer foutjes??... Ik heb toch gewonnen :9

  Was zeker gezellig afgelopen weekend!
  Zeker het huis van Bas was een hele onderneming :9~
  Op naar Eindhoven!!

Reageer op dit bericht (“Kampioenen op Hoorn Open ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)