Badminton Vereniging Almere

Kampioenschap binnen bereik Forza Almere

Forza Almere, team 2 speelt komende zaterdag 27 februari 2010 uit tegen het Amstelveense Van Zijderveld-3. Forza Almere is koploper in de eerste divisie afdeling 1 en alleen TFS ’57 en Van Zijderveld-3 kunnen in theorie Forza Almere nog inhalen.

Met drie partijpunten zijn Iris, Yvonne, Monique, Ralph en Dennis zeker kampioen. Ook bij een 2-6 verlies kan het kampioenschap al een feit zijn, maar dan moeten er van de zes verliespartijen er wel vier in drie sets verloren worden. Daar moest Forza Almere het maar niet op aan laten komen. Thuis werd er nog met 6-2 gewonnen van Van Zijderveld. Dus het is zeker mogelijk om het kampioenschap één wedstrijd voor het einde van de reguliere competitie veilig te stellen, hetgeen een heel fraaie afsluiting zou zijn van het seizoen 2009/2010.

Het zal voor het eerst in de geschiedenis zijn van het eredivisieschap van onze vereniging dat het tweede team, Forza Almere, kampioen van de eerste divisie wordt.

Het bestuur en de STC wensen Forza Almere de komende wedstrijd heel veel succes tegen Van Zijderveld.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. ernst op 23-02-2010 om 09:45 uur

    Helaas kan ik er niet bij zijn. Wij zitten in Eindhoven, en ik zal contact met je houden Dennis!! In ieder geval veel succes in Amstelveen.

  2. Henk Mostert op 23-02-2010 om 17:03 uur

    Verstand niet op nul en blik niet op oneindig, maar GOGOGOGO en pak die verdiende titel.

    Veel succes.

Reageer op dit bericht (“Kampioenschap binnen bereik Forza Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)