Badminton Vereniging Almere

Laatste eredivisiewedstrijd van Erik Staats

Op zaterdagavond 13 maart 2010 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep de laatste eredivisiewedstrijd van het seizoen 2009/2010. Een seizoen waarin Dekker Almere naar verwachting heeft gepresteerd en waar nu al met volle tevredenheid op terug kan worden gezien.

Deze laatste eredivisiewedstrijd is tevens de laatste eredivisiewedstrijd van clubicoon Erik Staats. Erik Staats speelt vanaf zijn zesde jaar bij de vereniging, was de eerste nationale jeugdkampioen van de vereniging, ooit sporttalent van de gemeente Almere en speelt al meer dan twaalf jaar in het eerste team van onze vereniging. Erik heeft alle promoties meegemaakt van de regioklasse tot en met de eredivisie, waarin de Badminton Vereniging Almere nu al weer zo'n zes jaar actief is.

De vereniging wil de laatste eredivisiewedstrijd van Erik niet zonder meer voorbij laten gaan. Vanzelfsprekend zal er een bos bloemen zijn voor Erik, maar na de wedstrijd Dekker Almere tegen BC Invictus is het de bedoeling dat we er nog een heel gezellige avond van maken met een hapje en een drankje voor een ieder die aanwezig is en Erik de hand wil schudden na zijn heel mooie badmintoncarrière als speler van de Badminton Vereniging Almere. Een speler, die met verve de kleuren van de vereniging en van de gemeente Almere heeft verdedigd en het Almeerse badminton mede op de kaart heeft gezet.

Maar Erik gaat zeker niet verloren voor de vereniging. Er ligt een mooie trainerscarrière in het verschiet voor Erik, want met ingang van het seizoen 2010/2011 zal hij als gediplomeerd assistent trainer-coach fungeren van team 1, Dekker Almere.

Wij nodigen u graag uit om de laatste wedstrijd van het seizoen 2009/2010 en de laatste eredivisiewedstrijd van Erik Staats bij te wonen.
Als u ook komt naar het gezellig samenzijn, laat u dat Ernst van Stenus, voorzitter van de activiteitencommissie, dan even weten via de mail ernst.v.stenus@bvalmere.nl

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. John Bor op 13-02-2010 om 12:13 uur

  Erik,

  Je bent van harte welkom om je aan te sluiten bij de recreanten!
  En natuurlijk ben ik er tijdens je laatste wedstrijd.

  Gr John

 2. Dina Persijn op 13-02-2010 om 20:07 uur

  Eric proficiat, succes in je nieuwe functie ....
  groet, Dina

 3. Miss Ros op 13-02-2010 om 20:58 uur

  Tuurlijk zijn wij ook van de partij!! ;) ]:)

Reageer op dit bericht (“Laatste eredivisiewedstrijd van Erik Staats ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)