Badminton Vereniging Almere

Zondag Dekker Almere tegen Van Zijderveld

Zondag 7 februari 2010 speelt Dekker Almere om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep de belangrijke wedstrijd tegen Van Zijderveld uit Amstelveen. Wellicht een laatste kans voor Dekker Almere om zich de mengen in de strijd om de oh zo belangrijke vierde play-offplek in de Eredivisie.

Medekandidaat voor deze vierde plek is Duinwijck en Duinwijck speelt op zaterdagavond tegen Amersfoort en op zondagmiddag uit tegen Victoria. Duinwijck heeft dit seizoen nog niet één keer in de sterkste opstelling kunnen spelen en ook dit weekend heeft de Haarlemse formatie personele problemen, die je overigens geen team en speler gunt.

Dekker Almere heeft het altijd moeilijk tegen Van Zijderveld. De uitwedsrtijd op de 'ijsbaan' in sporthal De Meerkamp verliep met een 7-1 nederlaag voor Dekker Almere bepaald niet lekker.

Eén ding is duidelijk de Almeerders kunnen de ondersteuning van de toeschouwers in deze wedstrijd meer dan gebruiken! Tot zondag 7 februari 2010 om 14.00 uur in Sportcomplex De Toekomstgroep.

Reageer op dit bericht (“Zondag Dekker Almere tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)