Badminton Vereniging Almere

Zondag Forza Almere opieuw tegen Duinwijck

Zaterdag 6 februari 2010 speelt Forza Almere thuis in Sportcomplex De Toekomstgroep tegen Duinwijck-2. Daarvan hebben we op de site al melding van gemaakt. Maar op zondagmiddag 7 februari 2010 om 14.00 uur speelt Forza Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep opnieuw tegen Duinwijck, maar ditmaal tegen Duinwijck-4.

Forza Almere is de lijstaanvoerder in de eerste divisie en lijkt op het kampioenschap af te stevenen. Dit weekend goede resultaten neerzetten tegen de beide Duinwijckteams brengt het kampioenschap wel heel dichtbij!

Daarom een oproep aan de Almeerders om zaterdagavond Forza Almere te ondersteunen tegen Duinwijck-2, veruit de moeilijkste wedstrijd.
En zondag bent u sowieso in de zaal want dan speelt Dekker Almere in de eredivisie tegen Van Zijderveld.

Reageer op dit bericht (“Zondag Forza Almere opieuw tegen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)