Badminton Vereniging Almere

Donderdag 18 maart 2010 geen badminton!

Op donderdag 18 maart 2010 zijn de kantine en de badmintonzaal in Sportcomplex De Toekomstgroep vanaf 16.00 uur niet beschikbaar voor de leden van de verenigingen, die normaal wel gebruik maken van deze faciliteiten. Dus ook voor de leden van de Badminton Vereniging Almere geldt, dat er vanaf 16.00 uur niet gebadmintond kan worden.

USG, gevestigd met het hoofdkantoor in Almere, houdt donderdag 18 maart 2010 in Sportcomplex De Toekomstgroep een personeelsdag en op die personeeldag wordt er vanzelfsprekend ook gebadmintond. Er wordt een toernooi georganiseerd voor de medewerkers en de medewerkers krijgen ook de gelegenheid om met enkele van de topspelers van onze vereniging kennis te maken en te spelen. En een aantal bestuursleden zal zich ongetwijfeld onderhouden met dezelfde medewerkers en de directie en het management van USG.

De organisatie van deze personeelsdag is in handen van, hoe kan het ook anders, Ronald Blok en Cock van Puffelen en we weten nu al dat alle betrokkenen zich ten zeerste zullen vermaken.

Reageer op dit bericht (“Donderdag 18 maart 2010 geen badminton! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)