Badminton Vereniging Almere

Een berichtje van de Recreantencommissie

Wij hebben weer een tijdje niets van ons laten horen, maar er staan weer een aantal activiteiten in de steigers! Reden dus, om daarover aan jullie te vertellen.

Onderlinge Team Kampioenschappen (ook wel bekend als Nakompetitie)

Deze kompetitie, bijna per traditie georganiseerd door de BV Slotermeer, is deze maand weer van start gegaan. Onze vereniging wordt daarin vertegenwoordigd door twee recreantenteams en één kompetitie team. Het speelschema hangt op het mededelingenbord. Zoals bijna elk jaar belooft het weer een spannend evenement te worden. Ik heb de deelnemers verzocht ons, via wedstrijdverslagen op de website, te laten weten hoe met de betreffende teams gaat. Zij kunnen onze steun goed gebruiken op de avonden, dat zij thuis spelen. Kom ze dus eens aanmoedigen!!

Clubkampioenschappen

Ook dit jaar weer zullen deze kampioenschappen georganiseerd worden door onze toernooicommissie, die deze taak zoals elk jaar wederom op uitmuntende wijze zullen klaren. John Bor zal onze belangen bij de organisatie van dit toernooi behartigen. Wil je weten, waar je staat t.o.v. bijvoorbeeld ons fameuze herendubbel Roland Branderhorst en John Bor, of wil je gewoon de strijd aangaan met iedereen, die aan de andere kant van het net staat? Schrijf je dan nu in!! Dat kan via: toernooi.nl of middels een papieren inschrijfformulier, welke in voldoende aantallen beschikbaar zijn in ons sportcomplex. Zie ook het eerdere bericht hierover op de site. Je kunt je inschrijven voor drie onderdelen, t.w. Dames/Heren Dubbel, mix en Dames/Heren Enkel. Ik hoop jullie in grote getale op 10/11 april in de hal te mogen verwelkomen!

Competitie seizoen 2010-2011

Tevens vestig ik jullie aandacht op de mogelijkheid om volgend seizoen kompetitie te gaan spelen. Zoals jullie weten zijn er verschillende teams uit de recreanten jullie reeds voor gegaan! Ben je geïnteresseerd en heb je al een team, waarmee je dit zou willen, schrijf je dan in! Voor de duidelijkheid, je kunt je alleen per team inschrijven! Voor informatie hierover kun je terecht bij Suzanne Mulkens en/of Bas van Os. Je inschrijving moet uiterlijk Vrijdag 5 maart door Suzanne ontvangen zijn.

Eindejaarstoernooi

Het duurt nog even, maar de tijd gaat snel! Het Eindejaarstoernooi komt er weer aan! Op maandag 17 mei a.s. organiseren wij dit jaarlijks terugkerend evenement, waar gezelligheid voorop staat! Zet deze datum vast in je agenda!

Even iets anders!

Er bereiken ons weer steeds meer klachten, dat andermans ledenpassen op de grond gegooid worden of ergens anders neergehangen worden! Beseft u wel, dat dit gedrag leden kost. Leden, die wij, als vereniging, hard nodig hebben!

Wie de schoen past, trekke hem aan.

Henk van Groenigen
Namens de recreantencommissie

Reageer op dit bericht (“Een berichtje van de Recreantencommissie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)