Badminton Vereniging Almere

Erik Staats benoemd tot Lid van Verdienste

Na afloop van de wedstrijd Dekker Almere tegen BC Invictus was het nog uitermate gezellig in de kantine van Sportcomplex De Toekomstgroep. Er werden hapjes geserveerd en de manager van Dekker Almere maakte zich op om zijn speech te houden voor Erik Staats.

Dat deed Van Stenus met de nodige humor. En aan het eind van zijn speech gaf Ernst van Stenus aan dat het bestuur van de Badminton Vereniging Almere Erik Staats heeft benoemd tot Lid van Verdienste van de vereniging. Aansluitend overhandigde Van Stenus aan Erik de versierselen die bij deze onderscheiding horen, een prachtige driedelige pennenset.

Maar er was meer voor Erik Staats. Van Stenus vond dat Erik met zijn vrouw maar eens een avondje uit moesten en overhandigde een enveloppe met inhoud. Van zijn ouders kreeg Erik een weekje vakantie voor Erik, Shirley en Sara en van zijn medespelers ontving hij een fraaie teamfoto en ook nog een prachtige fotolijst met een fotocollage. En er waren weer bloemen en nu van Johan en Marian Haages.

Erik was er zichtbaar van onder de indruk en richtte vervolgens het woord tot de vele aanwezigen. Humorvol en alsof hij al jaren speeches houdt, gaf hij aan waarom hij tot zijn besluit om te stoppen was gekomen. Hij schetste het begin van zijn carrière en hij gaf duidelijk aan dat om resultaten te halen jezelf ook veel moet ontzeggen en hij bedankte zijn ouders.

Maar hij eindigde met de mooist denkbare woorden door te zeggen dat hij aan het badmintonnen de hoofdprijs te danken had. Zijn vrouw Shirley Sie, die hem altijd steunde en nooit zeurde als hij weer eens niet mee kon naar verjaardagen en feestjes of moest trainen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. B. op 16-03-2010 om 12:15 uur

    Beste Erik,

    Een bericht van een niet badmintonlid, maar ik wil je toch feliciteren met deze benoeming. Via via hoor ik geregeld wat je doet voor de badmintonsport en dat is benoemenswaardig. Nogmaals van harte.

Reageer op dit bericht (“Erik Staats benoemd tot Lid van Verdienste ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)