Badminton Vereniging Almere

Preserve Security Group sponsor van de Badminton Vereniging Almere

Het bestuur en met name de penningmeester Vincent Festen is uitermate content met het feit dat de Preserve Security Group is toegetreden tot de groep van sponsors van de Badminton Vereniging Almere. Vrijdagmiddag 19 maart 2010 werd in Sportcomplex De Toekomstgroep het contract getekend door Patrick Straatman en Rob Bakker van de Preserve Security Group en de penningmeester van de vereniging, Vincent Festen.

Dit bestand bestaat niet

Preserve Security Group is een zakelijke dienstverlener op het gebied van particuliere beveiligingszorg en is in januari 2007 van start gegaan met het leveren van beveiligingsdiensten. PSG neemt een bescheiden positie in op de beveiligingsmarkt. Op het gebied van beveiliging en aanverwante diensten wil PSG zich ontwikkelen tot één van de autoriteiten in de beveiligingsbranche. Met een zorgvuldig personeelsbeleid, kritisch kwaliteitsbeheer en een duidelijke keuze voor kwaliteit boven kwantiteit streeft PSG haar dienstenpakket steeds verder uit te breiden.

De PSG heeft haar hoofdvestiging in Almere en levert geïntegreerde beveiligingsoplossingen met behulp van mensen en technologie. PSG bestaat nu uit drie werkmaatschappijen; Preserve Security BV (ND 2428), Preserve Systems BV en Preserve Services BV

Werken aan veiligheid en leveren van service op maat is onze missie. Met de inzet van gediplomeerd en professioneel personeel en de nieuwste technieken dragen wij zorg voor een veiliger leef- en werkklimaat.

De PSG levert u een totaal oplossing voor beveiliging. Of het nu gaat om het aanleggen van een beveiligingsinstallatie of zorgdragend voor de aanwezigheid van gekwalificeerd personeel op ieder gewenst tijdstip en locatie, de PSG staat garant voor de beste kwaliteit.

Essentieel voor onze goede service en hoge kwaliteit is de nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers want de wens en de behoefte van de klant heeft bij ons de hoogste prioriteit. Dit uit zich in maatwerk waar men van op aan kan.

Bij PSG krijgt niet alleen de kwaliteit de aandacht, maar wordt ook continuïteit geboden. Een garantie waar u als opdrachtgever ook in de toekomst bij gebaat bent. Door jarenlange ervaring in de branche hebben wij een formule ontwikkeld waarbij er adequaat en doelgericht ingesprongen kan worden op vrijwel iedere situatie.

PRESERVE SECURITY BV

Biedt u totaal oplossingen in veiligheid, beveiliging, preventie en aanvullende diensten. Uit ons scala van producten en diensten is precies dat pakket samen te stellen waar uw organisatie behoefte aan heeft.

PRESERVE SYSTEMS BV

Houd zich bezig met het installeren en onderhouden van elektronische beveiligingssystemen, Telecom & infrastructuur en is overal actief: van particulier tot bedrijf, van overheid- tot zorginstelling en van MKB tot multinational.

PRESERVE SERVICES BV

Is in de positie om u uitstekende services te kunnen bieden op het gebied van Consultancy diensten,receptie&hostess services, chauffeursdiensten en facilitaire diensten waarbij het niet noodzakelijk is om beveiligingspersoneel in te zetten.

Contact

site http://www.preserve-Security.nl/
telefoon 036-7504500
adres Katernstraat 33a, Almere

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Mostert op 24-03-2010 om 23:57 uur

    Van harte welkom in de groep van sponsoren.

  2. Otto op 25-03-2010 om 14:42 uur

    Helemaal top Patrick: sorry dat ik er laatst niet bij kon zijn maar we gaan elkaar snel weer zien!

Reageer op dit bericht (“Preserve Security Group sponsor van de Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)