Badminton Vereniging Almere

Yvonne Sie en Lisa Malaihollo winnen VD Regeer Sport Conquesto Satellite

Waar bijna alle BVA-ers ervoor kozen om dit weekend het ABC toernooi in Weesp te spelen, zo namen slechts vijf Almeerse deelnemers deel aan het Conquesto Satellite toernooi in Zoetermeer. Yvonne Sie, Stephan Branderhorst, Monique Slaman en Danny Borocz deden dat in het Satellite toernooi, Amy van Stenus nam deel aan het B-toernooi. Finaleplaatsen waren er voor drie van de vijf deelnemers.

Amy van Stenus werd samen met Raquel Humphris (Van Zijderveld) tweede in de VD-B na een finale die pas in de tweede game echt spannend werd.
Stephan en Yvonne speelden samen de mix en deden dat zeker niet onverdienstelijk. Ten koste van de als derde geplaatsten Michiel Kruijt en Jeannette van der Werff werd de finale gehaald. Deze werd door de Almeerders helaas verloren tegen de eerste heer en dame van de nieuwe Eredivisionist, Roosterse BC te weten Leon Nottelman en Roxanna Molenmaker.

Ook in de vrouwendubbel wist Yvonne de finale te bereiken. Samen met Lisa Malaihollo (Van Zundert Velo) werd daarin in twee éénzijdige games korte metten gemaakt met de tegenstandsters Femke Bos en Kim Willemsen.

Reageer op dit bericht (“Yvonne Sie en Lisa Malaihollo winnen VD Regeer Sport Conquesto Satellite ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)