Badminton Vereniging Almere

Zaterdag Dekker Almere tegen Invictus

Komende zaterdag 13 maart 2010 om 19.00 uur speelt Dekker Almere in Sportcomplex De Toekomstgroep de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2009/2010. Zonder overdrijven kan gesteld worden dat Dekker Almere het dit seizoen prima gedaan heeft. Dekker Almere zat heel dicht tegen de play-offs aan en heeft ruime afstand genomen van de clubs op de plaatsen zes en zeven op de ranglijst.

De spelers van Dekker Almere willen het seizoen goed afsluiten en ook tegen Invictus een goed resultaat neerzetten. De uitwedstrijd tegen Invictus werd met 1-7 gewonnen door Dekker Almere dus in principe moet een goed resultaat er in zitten. Maar iedere wedstrijd staat op zich en Invictus kan de punten nog heel goed gebruiken om het degradatiespook voorgoed achter zich te laten.

Deze laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2009/2010 van Dekker Almere is tevens de laatste wedstrijd van Erik Staats in het eerste team van de Badminton Vereniging Almere. Na afloop van de wedstrijd is er de gelegenheid om onder het genot van een drankje en een hapje met clubicoon Erik Staats na te praten over zijn spelerscarrière bij de vereniging.

Zoals U wellicht weet gaat Staats niet verloren voor de vereniging en gaat hij trainer-coach Rick Prins assisteren bij Dekker Almere.

Kom naar de wedstrijd Dekker Almere tegen Invictus en bezoek aansluitend ook het gezellig samenzijn in de kantine in het kader van het afscheid van Erik Staats.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Mostert op 09-03-2010 om 23:57 uur

  Helaas kunnen wij er vanwege Theaterbezoek niet bijzijn en ondanks dat Theater ook heel leuk is vinden wij dit toch een beetje (#*?!+#).
  Einde voorstelling theater is waarschijnlijk rond 23.15 dus er is ook geen kans dat wij nog een deel van het feestje mee kunnen maken. In ieder geval iedereen heel veel succes en veel plezier
  Ik heb gevraagd of iemand anders voor de vereniging de foto's wil maken en ik hoop dat dat ook gebeurt.

 2. Dannyp op 10-03-2010 om 19:54 uur

  Henk, ik zal je functie als club-fotograaf a.s. zaterdag waardig vertegenwoordigen. Ik zal er zijn en zo zal het gebeuren. Nu maar hopen dat Erik en kornuiten spectaculair badminton laten zien ;-)

 3. Henk Mostert op 11-03-2010 om 21:49 uur

  Namens de vereniging en mijzelf
  Heel hartelijk dank

Reageer op dit bericht (“Zaterdag Dekker Almere tegen Invictus ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)