Badminton Vereniging Almere

Zondag 7 Maart: 2e dag BVA Champions League!

Afgelopen zondag was het weer hoog tijd voor de eerste speeldag van de BVA Champions League 2010. Met zijn allen hebben we kunnen genieten van een volle zaal. Maar liefst 105 kinderen, verdeeld over 20(!) teams en 13 verenigingen waren naar het vertrouwde thuishonk van BVA gekomen, Sportcomplex De Toekomstgroep. Voor de meeste spelers was het de eerste keer dat ze kennismaakten met het spelen van competitie wedstrijden. Samen met de vele supporters die meegekomen waren, zorgde dit alles voor een heel gezellige sfeer in de zaal.

Bas, Guus, Richard en Jeroen hadden de leiding over de gezamenlijke warming-up. Ook zorgden zij ervoor dat iedereen wist waar en tegen wie zij deze eerste dag moesten spelen. Als er vragen waren kon een ieder bij hen terecht. En daar is ook flink gebruik van gemaakt, want voor heel veel kinderen en hun ouders was dit een hele nieuwe badminton ervaring.

We hebben vele spannende en sportieve partijen gezien, soms ook al met hele discussies over in of uit en de lijnen. Op weg naar de tweede speeldag op zondag zeven maart volgen hier nog de uitslagen van de eerste speeldag.

Gaasperdam 2 Harderwijk 5-3
Gaasperdam 1 Zeewally 1-7
Abcoude 1 BV Almere 1 1-7
Uvo spirit Dreamteam 5-3
Abcoude 2 Meisjes Kwinkslag 3-5
Zeeburg BV Amsterdam 2-6
BV Almere 3 Huizen 3-5
BV Almere 2 BV Amsterdam 2 5-3
BV Almere 4 Jongens Kwinkslag 2-6
Arcade Ouderkerk 4-4

Reageer op dit bericht (“Zondag 7 Maart: 2e dag BVA Champions League! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)