Badminton Vereniging Almere

Afscheid Tim Vaessen

Tijdens de prijsuitreiking bij de clubkampioenschappen werd er nog even stilgestaan bij het vertrek van Tim Vaessen. Zoals U weet gaat Tim Vaessen het komend seizoen in Duitsland spelen, maar Tim blijft wel trainen bij de Badminton Vereniging Almere.

Er waren terecht mooie woorden voor Tim van trainer-coach Rick Prins. Prins prees Tim om zijn inzet en ook het feit dat hij een echte teamspeler is. Rick Prins overhandigde Tim namens het bestuur een enveloppe met inhoud. En namens de spelers van team 1, Dekker Almere, hield Erik Staats ook een korte speech voor teamgenoot Tim. Daarin werd benadrukt dat Tim er niet alleen bij de wedstrijden voor ging, maar ook tijdens de trainingen en dat Tim ook in sociaal opzicht node gemist zal worden. Namens de spelers was er ook een enveloppe met inhoud en daarnaast wacht Tim nog een presentje van de spelers van Dekker Almere. Dat zal hem in de komende weken worden overhandigd, want zoals gezegd, Tim is nog niet weg en gaat ook feitelijk niet echt weg.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. John op 12-04-2010 om 09:53 uur

    Tim,

    Bedankt voor de mooie wedstrijden die ik van je heb mogen zien.
    Veel suc6 in Duitsland.

Reageer op dit bericht (“Afscheid Tim Vaessen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)