Badminton Vereniging Almere

De ontknoping

Zaterdag 1 mei 2010 wordt om 14.00 uur in sporthal 't Zandje te Den Haag het laatste hoofdstuk geschreven van het spannende eredivisiecompetitieboek 2009/2010 en het plot mag er zijn. Van Zundert Velo uit Wateringen en Van Zijderveld uit Amstelveen spelen een allesbeslissende wedstrijd met als inzet het kampioenschap van Nederland.

Afgaande op de uitslagen vin de reguliere competitie is Van Zundert Velo de grote favoriet. In de competitie wonnen zij immers met 6-2 en 7-1 van Van Zijderveld. Maar eerlijk gezegd zegt dat ook weer niet alles. Het zou zo ook maar driemaal is scheepsrecht kunnen zijn voor Van Zijderveld.

In ieder geval, neem de kans waar en spoedt u op 1 mei 2010 om 14.00 uur naar sporthal 't Zandje voor de apotheose 2009/2010 in badmintonland.

Nadere Informatie

Zaterdag 1 mei 2010 14.00 uur
Van Zundert VELO - Van Zijderveld
Sporthal ’t Zandje, Schimmelweg 202 in Den Haag
Entree: € 5,00 voor volwassen en gratis voor jeugd t/m 14 jaar.
Website http://www.bcdkc.nl/finale2010

Reageer op dit bericht (“De ontknoping ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)