Badminton Vereniging Almere

Komend weekend: Ernstige verkeershinder A1 bij de Muiderbrug

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 16 april 21.00 uur tot maandag 19 april 05.00 uur werkzaamheden uit aan de A1 bij de Muiderbrug (knooppunt Diemen). Tijdens de werkzaamheden zullen verkeerstops van 15 minuten uitgevoerd worden. Het verkeer moet rekening houden met versmalde rijstroken, een snelheidsbeperking van 70 km per uur en een langere reistijd.

Langere reistijd tijdens de werkzaamheden

Tijdens dit weekend is de verbindingsweg van de A9 naar de A1 richting Amersfoort (Almere) van vrijdag 16 april op zaterdag 17 april van zaterdag 17 april op zondag 18 april van 21.00 uur tot 09.00 uur afgesloten voor het verkeer. Van zondag 18 april op maandag 19 april is de verbindingsweg afgesloten van 21.00 tot 05.00 uur. Hetv verkeer wordt ter plaatse omgeleid via gele omleidingsborden.

Belangrijk bericht voor deelnemers Trofea Junior Masters

Vanwege de langere reistijd roepen we alle deelnemers, uit de richting Amsterdam, aan het Trofea Junior Masters toernooi rekening te houden met de extra reistijd. Vertrek tijdig zodat je niet te laat komt. Het toernooi is zeer vol en heeft geen ruimte om partijen uit te stellen!

Bron: Rijkswaterstaat

Reageer op dit bericht (“Komend weekend: Ernstige verkeershinder A1 bij de Muiderbrug ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)