Badminton Vereniging Almere

Henk Staats heeft eindelijk de K&B Wisseltrofee

Uit de Almare van 27 oktober 2005: een stukje van een interview met Henk Staats (HS), (verslaggever wordt aangegeven met ‘V’).

V: “ Wat zijn de plannen van BV Almere op korte termijn?”

HS: “wij willen een stabiele eredivisieploeg worden en daarna gaan we proberen om stapje voor stapje hogerop te komen met als uiteindelijk doel Nederlands kampioen worden’

V “En zijn dan al uw persoonlijke dromen uitgekomen?”

HS: “Uiteraard staat het Nederlands kampioenschap voor ons eerste team hoog op de prioriteitenlijst, echter ik probeer ook nog een minstens zo belangrijke prijs te winnen: De K&B Wisseltrofee, je sportieve carrière is niet af zonder deze wisselkanjer in je prijzenkast te hebben gehad”

Voor zover (een stukje van) het interview van 4 jaar geleden.

Eindelijk is het Henk gelukt, na een aantal bijna geslaagde pogingen (2 x tweede bij de K&B Sportquizz, altijd top 5 bij het klaverjassen, maar nooit eerste), vond Henk op vrijdag 23 april zichzelf terug aan de kop van de ranglijst, en met een oerkreet van blijdschap nam hij de wisselbokaal in ontvangst.

Ondanks een wat matige opkomst (veel vaste klaverjassers hadden andere verplichtingen) was het een heel gezellige avond. Naast de vaste kern hebben we een aantal nieuwe klaverjassers kunnen begroeten, van zeer geroutineerde spelers (Greco, broer van Edwin), tot kaarters die het spel op 23 april voor het eerst speelden.

Na afloop veel positieve geluiden gehoord, dit betekent dat er zeker weer een volgende klaverjasavond zal komen. Waarschijnlijk wordt het Kerstklaverjassen. Eerlijk gezegd nog maar even niet aan denken, laat eerst de zomer maar komen.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Henk Staats op 26-04-2010 om 16:37 uur

  De wisseltrofee is zo groot, dat ik er een dakkapel voor laat bouwen :)

 2. Cock op 27-04-2010 om 10:16 uur

  Henk, de volgende aktiviteit is waarschijnlijk de K&B sportquizz. als je de cup wilt behouden, zal ik maar vast beginnen met studeren. je hebt daar zeer stevige competitie van Ingrid, zoals je weet.

 3. Henk Staats op 27-04-2010 om 10:34 uur

  Hou de sportquiz als Ingrid met vakantie is :)

 4. Dannyp op 27-04-2010 om 16:29 uur

  Mee eens. Ik zoek sponsors voor een lannnnnnnnnnnnnnngggggggggeeeeeee vakantie. Wordt het voor jullie makkelijker een datum te prikken ;-)

Reageer op dit bericht (“Henk Staats heeft eindelijk de K&B Wisseltrofee ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)