Badminton Vereniging Almere

Het gaat langzamerhand beter met Will Veeren.

Will Veeren was vorig jaar nog aanwezig in Almere tijdens de recordpoging voor het Guiness Book of Records en is daarna ernstig ziek geworden. Inmiddels heeft Will Veeren een aantal weken geleden een zeer spannende operatie moeten ondergaan en heeft heel lang op de IC gelegen. Zijn vrouw Tineke stuurde onderstaand bericht naar BadmintonInfo met het goede nieuws dat Will gaat revalideren in Wijk aan Zee, en dus het ziekenhuis mag verlaten.

Eindelijk gaat het steeds weer een klein beetje de goede kant op met Will. Na de vele uren IC en Medium Care, Hartbewaking en diverse ontstekingen zoals Longontsteking, bacterie in de blaas, een pegsonde in plaats van een gewone sonde + hierbij een kleine ontsteking, is nu de weg gevonden van oefenen en oefenen en ja hij kan weer praten, eten (gemalen), lopen met beperkingen maar het begin is er. Dit laatste en nog meer gaat hij nu vanaf maandag 12 april doen in Heliomare te Wijk aan Zee. Dit is een revalidatiecentrum mooi gelegen in de duinen. Strandwandeling is dus ook mogelijk.

De bezoektijden zijn hier wel bij zonsondergang (18.30 tot 20.30 uur) maar wat let je om lekker bij mooi weer al een tijdje op het terras te gaan zitten op het strand? In het weekend is er meer bezoektijd, ik dacht van 10.30 tot 20.30 uur. Te zijner tijd mag Will ook in het weekend naar huis, maar dat laat ik jullie wel weten. Nu ik hoop dat alles dit keer blijft gaan in de stijgende lijn, Will gaat er in ieder geval voor en ik ook natuurlijk.

Veel groetjes en alweer veel dank voor de belangstelling tot nu toe,

Tineke Veeren

Het bestuur wenst Will Veeren een voorspoedige revalidatie en Tineke veel steun, want ook voor Tineke is dit een zware periode.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 10-04-2010 om 10:30 uur

    Beste Will en Tineke, we komen Will zeker bezoeken. Ik neem contact met je op, Tineke.

  2. Henk Mostert op 10-04-2010 om 20:57 uur

    Beste Wil en Tineke
    Gelukkig een positief bericht na alle donkere berichten.
    Sterkte, succes en we zullen elkaar ongetwijfeld zien

Reageer op dit bericht (“Het gaat langzamerhand beter met Will Veeren. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)