Badminton Vereniging Almere

Rentree Mia Audina

Badmintonster Mia Audina wil na een afwezigheid van vier jaar haar rentree maken. Haar terugkeer in de wedstrijdsport hangt alleen nog van het regelen van enkele praktische zaken af. De 30-jarige Audina beëindigde in 2006 haar carrière, waarin ze eerst namens haar geboorteland Indonesië en vanaf 2000 voor Nederland zeer succesvol was.

Dit bericht kwamen wij tegen op de website van BadmintonInfo en van Piet Ridder. De bron van het bericht is NOS-sport, dus betrouwbaarder kan het bijna niet.

Erelijst

Op de omvangrijke erelijst van Audina prijken onder meer zilveren medailles bij de Olympische Spelen van 1996 en 2004. In dat laatste jaar legde ze ook beslag op de Europese titel in zowel het enkelspel als het dubbelspel (samen met Lotte Bruil).

Het is nog onbekend bij welk toernooi Audina haar comeback zal maken, maar wel is zeker dat ze het vizier gaat richten op de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Ook is nog onbekend bij welke eredivisievereniging Mia Audina gaat spelen en of het überhaupt een Nederlandse club is waar zij voor uit gaat komen. De redactie houdt het er op dat de kans groot is dat zij gaat spelen bij een vereniging uit de regio Noord-Holland, maar waar zij ook zal gaan spelen, het is een verrijking van de eredivisie.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Bob op 25-04-2010 om 14:12 uur

    Naar almere?

  2. Cock op 26-04-2010 om 10:04 uur

    Waarschijnlijk wel. Als ze een uitwedstrijd moet spelen.

Reageer op dit bericht (“Rentree Mia Audina ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)