Badminton Vereniging Almere

Resultaten uit de enquête

De afgelopen twee weken zijn we druk bezig geweest om alle resultaten uit de ingevulde enquêtes te verzamelen. In vier weken zijn er behoorlijk wat enquêtes ingevuld, ongeveer 75 welteverstaan. Even een kleine samenvatting wat jullie van de website vinden tot nu toe.

Over het algemeen is iedereen zeer te spreken over de website. Men vindt hem overzichtelijk, levendig en goed up-to-date. Natuurlijk zijn er een aantal punten waarop de site verbeterd kan worden. Hieronder een lijstje met de belangrijkste punten die we eruit hebben kunnen halen:

Een belangrijk punt waar we aan gaan werken, wat overal in de enquête terug kwam, is het eenzijdige beeld dat de website geeft van de vereniging. Er wordt nu vooral veel informatie gegeven over de wedstrijdspelers en met name de gesponsorde teams. Er mag veel meer informatie komen over de mensen die de vereniging draaiende houden. Uit de resultaten blijkt dat het leuk zou zijn als er meer informatie over de trainers, vrijwilligers en commissies zou komen.

De komende tijd gaan we aan de gang met het redesign van de site. Af en toe zullen we een sneak preview geven van de leuke dingen die we aan het bedenken zijn. Bedankt voor het invullen van de enquête!

Nog even wat leuke antwoorden die we zijn tegengekomen in de resultaten:

“Ik zou meer foto’s willen zien van: Carola Bott”

“Toevoegen aan de site: Geeeeeeeeeeeen idee....”

“Fijn dat jullie deze enquete sturen!!!!!! Leuk om in te vullen, maar nu, lekker omkleden en badmintonnen.”

“Ga zo door!”

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 18-04-2010 om 10:23 uur

    Carola Bot mag zeker gezien worden, maar tijdens onze clubkampioenschappen heeft deze oude baas dames gezien, die voor Carola Bott beslist niet onder doen!

  2. vvv op 18-04-2010 om 11:29 uur

    We moeten niet vergeten dat bij de stukjes over de gesponsorde teams, dit ook een stukje goodwill / reclame is richting onze sponsoren, waar ze mijns inziens ook recht op hebben.
    Zonder onze sponsoren kunnen we als vereniging niet doen wat we nu allemaal doen.

  3. Robert Terpstra op 18-04-2010 om 15:03 uur

    @ vvv: Er wordt niet gesuggereerd dat deze stukjes niet meer geplaatst moeten worden, er staat alleen dat er ook meer aandacht aan andere zaken mag worden gegeven;)

  4. Bas op 19-04-2010 om 12:39 uur

    Ook is er geklaagd dat de chatsessies die soms worden gehouden in de reacties wordt door sommigen als storend ervaren :) :) :) :) :) :) :)

  5. Krijn op 19-04-2010 om 12:41 uur

    Ja, die begreep ik ook al niet. Wat wordt daar mee bedoeld?

Reageer op dit bericht (“Resultaten uit de enquête ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)