Badminton Vereniging Almere

Sporten voor Pieter's doel

Pieter Jan Hoeve overleed al weer bijna anderhalf jaar geleden. Op te tv nog elke week te zien in BNN's Over Mijn Lijk. En nu ook een actie, voor de kankerbestrijding. Pieter Jan wilde graag anderen helpen. Pieter’s Negen zetten dat doel voort daarom organiseren we op Hemelvaartsdag een sportevenement.

Deze middag wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor Alpe D’HuZes / opgeven is geen optie / KWF, het Kankerfonds dus. Centre Point stelt de ruimte beschikbaar.

Het is een sportmiddag die start om 12.00 en duurt tot 16.00 uur, waarbij je een programma doorloopt van fitness en tennis en nog veel meer maar dat is nog geheim. Deelname vanaf 15 jaar, de middag kost slechts 9,-

Hopelijk tot ziens op 13 mei,
Pieter’s Negen: David, Faissel, Gio, Jasper, Lex, Mariska, Nikkie, Shanice, Shannon
en Leonie

Informatie en aanmelden (voor 30 april):
Mail: allaboutpieterhoeve@gmail.com

Centre Point
Koninginneweg 1
Almere

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Leonie op 17-04-2010 om 20:23 uur

    vanaf 14 jaar(tot 80) is ook prima! Je krijgt dan een uniek pie-T-SHIRT en een consumptie! En een leuke sportieve middag! :)

  2. Paula Wijnands op 23-05-2010 om 12:46 uur

    Vele BVA-kids hebben een leuke sportieve middag gehad voor het goede doel. Maar het gaat nog verder. Leonie gaat zelf ook de berg op fietsen en kan best een sponsorbedragje gebruiken. De opbrengst is natuurlijk bestemd voor het KWF.
    Interesse? Kijk dan op de site www.opgevenisgeenoptie.nl en type bij zoeken "leonie hoeve" in dan kom je op haar persoonlijke site en kun je alles over haar komende avontuur lezen. Pieter Jan zou trots geweest zijn op zijn moedertje!

Reageer op dit bericht (“Sporten voor Pieter's doel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)