Badminton Vereniging Almere

Sterk bezette Trofea Junior Master Almere 2010

In het weekend van 17-18 april 2010 wordt in Almere het Tofea Junior Master toernooi 2010 gehouden. Naast een sterke deelname vanuit de Nederlandse selecties komt ook weer de traditioneel sterke Vlaamse Badminton Liga. De afgelopen jaren hebben ze zich ware gouddelvers getoond.

In de <11 zijn Dennis Koppen en Madouc Linders voor alle onderdelen als eerste geplaatst. Hun belangrijkste tegenstander lijken Kevin de Waal en Shanti Baudoin te worden, die als tweede geplaatst zijn. Bij de <13 zijn bij de heren Luuk van Renswouw en Lander Pint de belangrijkste kandidaten voor de diverse titels. Bij de dames zijn in het enkel en dubbelspel Tamara van der Hoeven en Renske Kwakkenbos de belangrijkste geplaatste spelers. Bij de leeftijdsgroep <15 is opvallend dat bij de dubbels en mixen de spelers van de Vlaamse Badminton Liga als eerste geplaatst zijn. In het enkelspel verdedigen Justin Teeuwen en Alida Chen de Nederlandse eer.

In totaal doen er 165 deelnemers mee wat niet minder dan 350 partijen zal opleveren. De wedstrijdleiding bestaat uit leden van de toernooicommissie van BV Almere. De bondsreferee is Erik Ligtvoet. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Trofea.

Het toernooi maakt deel uit van het landelijke junior master circuit. Er wordt gespeeld in Sportcomplex De Toekomstgroep in Almere. De finales staan gepland op zondag vanaf 14.30 uur.

Het evenement is te volgen via www.toernooi.nl.

Ernstige verkeershinder knooppunt Diemen (A1/A9)

Rijkswaterstaat voert van 16 april 21.00 uur tot maandag 05.00 uur werkzaamheden uit aan de A1 bij de Muiderbrug (knooppunt Diemen). Tijdens de werkzaamheden zullen verkeersstops van 15 minuten uitgevoerd worden. Het verkeer moet rekening houden met versmalde rijstroken, een snelheidsbeperking van 70 km per uur en een langere reistijd.

Vanwege de langere reistijd roepen we alle deelnemers, uit de richting Amsterdam, aan het Trofea Junior Masters toernooi rekening te houden met de extra reistijd. Vertrek tijdig zodat je niet te laat komt. Het toernooi is zeer vol en heeft geen ruimte om partijen uit te stellen!

Reageer op dit bericht (“Sterk bezette Trofea Junior Master Almere 2010 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)