Badminton Vereniging Almere

Voorbereidingen nieuwe seizoen voor Dekker Almere

De diverse commissies zijn al bezig met het treffen van de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen 2010/2011 en dat geldt ook voor alles wat er samenhangt met het spelen van Dekker Almere, team 1, in de eredivisie van het Nederlandse badminton. Voor het spelen in de eredivisie, en in mindere mate voor het spelen in de eerste divisie, is een aantal specifieke uitvoeringsregels van kracht en daar hebben verenigingen die in de eerste divisie en/of de eerste divisie spelen zich aan te houden.

Installatiebedrijf Dekker

Deze regels gelden ten aanzien van onder meer de inrichting van de zaal, reclameborden, scoreborden, PR-activiteiten, media-aandacht en de persberichten (met foto's). Daarnaast gelden er nog heel specifieke regels ten aanzien van de reclames op de kleding van de spelers.
Wellicht verklaren deze verplichte uitvoeringsregels ook enigszins het gevoel bij een klein aantal van onze leden, dat er wel heel veel aandacht uitgaat naar team 1, Dekker Almere.

Dit bestand bestaat niet

Om ook in het nieuwe seizoen alles op rolletjes te laten verlopen, heb ik een aantal zaken op een rij gezet en daarbij aangegeven of wij nog vrijwilligers zoeken die ons willen ondersteunen.

Op- en afbouwen van de Arena
Vrijwilligers die willen helpen bij het op- en afbouwen van de Arena, hebben we er eigenlijk nooit genoeg. Het gaat om negen thuiswedstrijden van Dekker Almere en het liefste zouden we willen beschikken over een pooltje aan vrijwilligers die elkaar kunnen aflossen. Je hoeft dus zeer beslist niet alle negen thuiswedstrijden aanwezig te zijn.
De beloning is fors, mee eten met de spelers van Dekker Almere.

Lijnrechters
Badminton Nederland stelt per wedstrijd het arbitrale trio aan. Een referee en twee scheidsrechters. Ook probeert Badminton Nederland altijd een aantal lijnrechters te leveren. Maar de praktijk is, dat de thuisspelende vereniging altijd voor aanvullende lijnrechters moet zorgen. Ook hier willen we graag beschikken over een pooltje aan lijnrechters. Leeftijdsindicatie, vanaf twaalf jaar en ook hier geldt dat je niet alle weken hoeft te kunnen. Badminton Nederland stelt een kleine vergoeding beschikbaar voor de lijnrechters.

Bedienen van de scoreborden
Ook hier willen we een pooltje vormen van leden die de scoreborden willen bedienen. De leeftijdsindicatie is ook hier vanaf twaalf jaar en de vereniging stelt er een kleine vergoeding tegenover. En ook hier geldt weer dat je niet alle weken hoeft te kunnen.

Ladyspeaker
Ingrid van der Putten is onze ladyspeaker bij de wedstrijden van Dekker Almere. Maar ook Ingrid is wel eens verhinderd en aangezien een ladyspeaker verplicht is zouden wij graag willen beschikken over twee ladyspeakers die als stand in willen fungeren.

Fotografen
Henk Mostert, Danny van der Putten en Martin Grim verzorgen de foto's van de thuiswedstrijden van Dekker Almere en daarmede lijkt het er op dat dit voldoende is. Een aantal foto's dient binnen twaalf uur beschikbaar te zijn voor de media.

Scheidsrechters
Het arbitrale trio en de lijnrechters worden bij aankomst door een vertegenwoordiger van het bestuur met een kopje koffie of thee ontvangen. Na afloop van de wedstrijd en alvorens de scheidsen en de lijnrechters huiswaarts keren, worden de scheidsen en de lijnrechters getrakteerd op hapje en een drankje. Dat wordt nu geregeld door Lida Staats maar ook die is er wel eens niet en ook daarvoor zijn we op zoek naar een stand in.

Sponsors
Een aantal sponsors bezoekt regelmatig onze thuiswedstrijden. Wij zijn op zoek naar een gastvrouw die de sponsors gedurende de wedstrijd en eventueel na afloop van een hapje en een drankje willen voorzien.

Verslaggeving
Binnen twaalf uur na afloop van een thuiswedstrijd dient er een verslag van de wedstrijd beschikbaar te zijn voor de media. Het schrijven van het verslag komt meestal voor rekening van Henk Staats, maar we hebben het afgelopen seizoen gezien dat er met name onder onze jeugdige leden prima schrijvers rondlopen!
Volgaarne willen we het aantal (jeugdige) verslaggevers dan ook uitbreiden en we doen derhalve een oproep aan (jeugdig) schrijverstalent om zich te melden voor het schrijven van de wedstrijdverslagen van Dekker Almere.

Interesse en informatie
Als u interesse heeft om de vereniging te ondersteunen op één van bovengenoemde punten, of als u nadere informatie wenst, meldt u zich dan tot de manager van Dekker Almere, Ernst van Stenus.

Ernst kunt u bereiken telefonisch 036-5324448 en per e-mail ernst.v.stenus@bvalmere.nl

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk en Marijke Mostert op 24-04-2010 om 21:09 uur

    Het eten kan ik aanbevelen. Papa Sie kan lekker koken

  2. sien sie op 24-04-2010 om 22:21 uur

    Bedankt voor de compliment, ik doe graag.

Reageer op dit bericht (“Voorbereidingen nieuwe seizoen voor Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)